Page content

Aandelenadvies Partnerprogramma voor Wederkerend Inkomen

VR€€M Affiliate Programma

“Om als Affiliate Commissies te verdienen op verkochte VR€€M Abonnementen, vraag ik je Beleggers naar mijn VR€€M Aandelenadvies Website Te Sturen

Afzender: Wim de Jonge
Onderwerp: Verdien een meervoudig wederkerend inkomen met het Gratis VR€€M Aandelenadvies Affiliate Programma.
Disclaimers: Alvorens deel te nemen kunt u hier meer lezen over Disclaimers en Affiliate Voorwaarden.

Beste Aandelenadvies Affiliate,

Het Aandelenadvies Affiliate Partnerprogramma van VR€€M is een samenwerkingsverband op provisiebasis waarvoor ik uw medewerking vraag.

Als Research Analist heb ik 35 jaar ervaring, aanvankelijk in de medische sector voor de R.U.Groningen. De laatste jaren (meer dan 15 jaar) heb ik zelfstandig en in eigen beheer VR€€M ontwikkeld. Ik heb gekozen voor Affiliate Marketing bij het in de markt zetten van mijn wereldwijd nog nooit vertoonde vinding op het gebied van Aandelenadvies en Risico- & Moneymanagement. Het is de volgende Evolutie van Beleggingsanalyse.

Het Grote Voordeel van VR€€M voor Beleggers zijn de Toekomstige Winstgevende Handelsmomenten, die zijn NU al bekend. De Risico’s van Beleggen worden zo Minimaal en de Rendementen Maximaal. U leest daar alles over op de andere pagina’s van deze website, te beginnen met deze.

Aandelenadvies

Uw bijdrage aan het VR€€M Aandelenadvies Affiliate Partnerprogramma zal fors beloond worden middels wederkerend inkomen. Met dit programma verdient u :

  • 100 % commissie op de verkoop van het Research Rapport ‘Wat is de Holy Grail van Beleggen’, het eerste product in de marketingfunnel. Het stelt Beleggers daarna in staat voor een symbolisch bedrag gedurende 60 dagen de kracht van VR€€M te ervaren, middels toegang tot de Abonnementen Actief en Super t.w.v. € 588,- om te kunnen bepalen welk abonnement het meest geschikt is voor hun persoonlijke situatie. Een Testabonnement dus, een Proefperiode met direct Hoog Rendement ; € 9,63 investeren en direct € 588,- waarde terug krijgen > 6000% Rendement in 5 Minuten. Na aanschaf van een Abonnement krijgt de Belegger de 60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dus in totaal 120 dagen vrij testen.
  • 25 % commissie van de opbrengst van via u verkochte VR€€M Aandelenadvies Abonnementen. Niet één keer, maar uw levenlang. HIER vindt u alle abonnementsprijzen. Ga eens rekenen en vergelijk dat met de inkomsten dat u hebt met andere (online) inkomstenbronnen. Redenen genoeg om groot uit te pakken met VR€€M.
  • Bij aantallen groter dan 50 per Affiliate afgesloten Abonnementen, die minimaal een jaar geldig zijn geweest, zijn er Speciale Incentives te verdienen, waarover op een later tijdstip meer.

Bedenk wel dat je affiliate-commissie afhankelijk is van welk Aandelenadvies Abonnement uw lead afneemt en dat de klant bij het eerste abonnement 40 % Introductiekorting krijgt. Ook zal ik periodiek acties doen om de verkoop van Aandelenadvies Abonnementen te bevorderen, waarbij ik bijvoorbeeld producten gratis of tegen gereduceerd tarief kan aanbieden.

Bedenk vooral dat dit wederkerend inkomen is, omdat u krijgt betaald over ieder doorlopend abonnement. Net zo lang als uw aangebrachte klant abonnee blijft en ik ben ervan overtuigd dat dat vele jaren zal zijn, omdat VR€€M Beleggers behoedt voor de Risico’s en tegelijkertijd Hoge Rendementen mogelijk maakt.

Na registratie en goedkeuring door mij, vindt u op de Leden Pagina alle informatie en materiaal dat u kunt gebruiken om met dit programma mee te doen.

N.B. het heeft alleen nut u aan te melden als uw website gerelateerd is aan financiële markten!

U hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1

aanmelden

Registreer uzelf gratis als Affiliate op de Leden Pagina van VR€€M, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

 Stap 2

Het verzoek om VR€€M Aandelenadvies Affiliate te worden zal ik dan beoordelen, waarna u daarvan bericht krijgt en of u kunt starten met de promotie. U krijgt dan een speciale link toebedeeld.

Deze link is 100% uniek voor jou!

Als u deze link gebruikt in al uw promoties dan worden alle verkopen van elk product gekoppeld aan uw account en verdient u een residuaal inkomen. 

Wat gebeurt er als iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op mijn verkooppagina uit. Als ze een abonnement afsluiten is de deal rond, maar als ze op een link klikken ter afwijzing, dan krijgen ze het Research Rapport ‘Wat is de Holy Grail van Beleggen’ aangeboden waarmee u alsnog een commissie kunt verdienen.

Vanaf nu is die abonnee, middels een weggeschreven cookie op de computer van de lead, gekoppeld aan uw ID. Als ze binnen een jaar een betaald Aandelenadvies Abonnement gaan afsluiten, verdient u alsnog commissie. Het affiliate-management-systeem op de Leden Pagina van VR€€M ziet direct dat de koper via uw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch (transactiekosten zijn voor mijn rekening).

Wij betalen uw verdiensten uit via PayPal, nadat de niet-goed-geld-terug periode van 60 dagen is verlopen.

Stap 3

Ik kan me voorstellen dat u niet heel veel kunt met alleen die link, daarom vindt u binnen uw account op de Leden Pagina promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kunt u op uw website plaatsen. Uw affiliatelink is daar al aan gekoppeld om mensen naar mijn verkooppagina te sturen.

Tip: Sla die pagina met promotiemateriaal op in je favorieten, zodat u te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt. Deze pagina wordt af en toe uitgebreid en aangevuld met informatie en nieuwe materialen. Succes met ondernemen!

Met vriendelijke groet

Wim de Jonge

VR€€M is een Product van :

De Jonge Vermogens Rendement Motor

Rijnstraat 73 , 9406 SC Assen

+31 592 357 702 / 06-1399 2385

PS – VR€€M is een onmisbaar Timinginstrument voor iedere Belegger om Veilig Hoge Rendementen mee te behalen. Voor elk type Belegger is er een geschikt Abonnement, waardoor hij/zij altijd vroegtijdig en op voorhand is geïnformeerd over aandelenkoersstijgingen/-dalingen.

PPSDeze Voorkennis is Legaal, omdat het informatie is dat voor iedereen toegankelijk is.

PPPS – Wij hebben geen Vergunning van de AFM nodig, omdat ons aandelenadvies niet specifiek, niet individueel gericht en voor iedereen hetzelfde is.  Wij beheren geen gelden of investeringen van derden.

PPPPS – Oh Ja, er is Nog Meer, zodat u een Meervoudig Wederkerend Inkomen kunt realiseren met het Aandelenadvies Affiliate Partnerprogramma. Bezoek deze pagina voor drie andere Inkomstenbronnen.

 

naar boven