Page content

Drie Andere Inkomstenbronnen


Aandelenadvies

Een tweede programma waarmee u extra Inkomstenbronnen kunt realiseren is PLUS500, dat is gevestigd in Londen en wordt gereguleerd door de FSA, de engelse AFM. Via bovenstaande banner ontdekt u daar meer over. PLUS500 is een onafhankelijke derde partij en kent zijn eigen regels en uitbetalingen. Daar heb ik geen enkele invloed op en gaat volledig buiten mij om.

TIP – als u gevraagd wordt te kiezen tussen twee commissiesystemen, kies dan voor het inkomstenaandeelplan. Het inkomstenaandeelplan laat u delen in de beleggingsresultaten van uw leads. Zo kunt u nogmaals profiteren van de kracht van VR€€M als u affiliate bent geworden via bovenstaande banner.

Dit is een verplichte voorwaarde, omdat ik abonnee’s gebruik laat maken van de geavanceerde analysemodule van PLUS500 om het tijdstip van handelen nauwkeuriger te kunnen bepalen. Hiervoor wordt een werkwijze via de VR€€M Methode aangereikt. Daarvoor check ik eerst of de abonnee in mijn downline zit, anders kan ik hen daarmee niet assisteren.


Effectieve Marketing

pureleverage

PureLeverage is de derde onafhankelijke partij en is het derde programma om je Inkomstenbronnen mee uit te breiden, want je gaat al geld verdienen bij 2 referrals. Dan is deze superkrachtige marketingtoolset voor u GRATIS. Bedenk dat Internet Marketing het Online Systeem voor de toekomst is om je producten en diensten kosteneffectief af te zetten.

Om effectief online marketing te bedrijven, is het noodzakelijk dat u beschikt over goede marketinginstrumenten. Goed gereedschap is immers het halve werk bij het creëren van (online) Inkomstenbronnen. Daarvoor gebruik ik zelf de uitgebreide marketingtoolset van PureLeverage voor het bedrijven van emailmarketing. De toolkit heeft de belachelijk lage prijs van $24,95/maand en bestaat uit :

  • Autoresponder – om automatisch berichten te verzenden naar uw achterban op vooraf in te stellen tijdstippen, maar je kunt ook nieuwsbrieven versturen. U kunt meerdere contactlijsten onderhouden.
  • Video Emails – emailmarketing is de meest effectieve methode om je aanbiedingen over het voetlicht te brengen en realiseert verreweg de beste resultaten vanwege het 1-op-1 contact met je klanten. Wat nu als je dat kunt versterken met een persoonlijk videobericht in de email, Krachtiger wordt het niet!
  • Leads Capture System – een opt-in systeem om snel leads toe te voegen aan je emaillijst.
  • Conferencing Room – vergelijkbaar met webinar software, zoals dat van GoToMeeting of GoToWebinar maar dan voor een fractie van de prijs. Sterker nog, het behoort standaard tot deze complete toolset.
  • Hosting – het is voor hetzelfde bedrag ook mogelijk een eenvoudige website of WP-blog te hosten, maar voor meer uitgebreide hostingwensen verwijs ik graag naar het vierde programma hieronder.

Via mijn link naar PureLeverage kom je in een topteam terecht, met excellente begeleiding, want elk proces wordt uitgelegd via uitgebreide video-tutorials.

Joel Therien, de eigenaar van PureLeverage gevestigd in San Antonio-Texas, heeft een compleet trainingsprogramma ontwikkeld, zodat je simpelweg niet kunt mislukking. Voel je welkom.


Het vierde programma in deze serie van Meervoudige Inkomstenbronnen om veel geld mee te verdienen is Global Domains International. GDI bestaat al sinds 2004 en is een groot bedrijf dat behoort tot de INC500 van Amerika. Voor $10,-/mnd. heeft u een eigen domeinnaam en hostingpakket voor een website met de .ws extensie.

Klik op onderstaande banner om meer te leren over GDI. Zij betalen commissies over 5 lagen referrals.

Global Domains International GDI

 

U ziet, VR€€M biedt verschillende inkomstenbronnen voor meervoudig wederkerend inkomen.

Met vriendelijke groet

VR€€M , Wim de Jonge

+31 592 357 702 / 06-1399 2385