Page content

Onafhankelijk Aandelen Advies

Onafhankelijk Aandelen Advies

Waardevol Onafhankelijk Aandelen Advies :

Onafhankelijk Aandelen Advies van veel ‘Beleggingsexperts’ is in het verleden vaak niet al te best geweest. Daarom heeft beleggingsadvies geen goede reputatie opgebouwd.

aandelen-advies-Met name het aandelen advies dat u van bankiers kreeg liet veel te wensen over. Zij kwamen vaak niet verder dan u voor te houden dat u belegt voor de lange termijn. De zogenaamde buy-and-hold strategie, want ze wisten ook niet beter.

Welke rampen dat aan het begin van dit millenium heeft veroorzaakt hoef ik u niet te schetsen. Ze verkochten u zelfs beleggingshypotheken, de grootste financiële transactie in een mensenleven. Wat een brevet van onvermogen en blijk van eigen belang! Zij beheersten het geven van goed aandelen advies in de verste verte niet.

Andere experts hadden financiële belangen bij het aandelen advies dat zij uitbrachten. Zij verkochten u beleggingsproducten waarop ze provisie ontvingen. Daar is door de AFM een stokje voor gestoken, het mag nu niet meer. U wist dat niet, maar toch brachten ze hoge kosten in rekening voor hun ‘prestaties’. Wat nog redelijk te noemen is, is dat ze voor hun aandelen advies een percentage van het behaalde beleggingsresultaat vragen, de Fee. Daarnaast mag u hun overheadkosten ook nog eens vergoeden middels een kostenvergoeding per maand of kwartaal, wat het rendement afroomt.

VR€€M biedt u Onafhankelijk Aandelen Advies 

onafhankelijk aandelen adviesBij VR€€M krijgt u Onafhankelijk en Accuraat Aandelen Advies tegen vaste Abonnementskosten. Slim en Veilig Beleggen door Legale Voorkennis van Toekomstige Pieken & Dalen van de Koersgrafiek. Deze kennis is verkregen door jarenlange bestudering van het aan- en verkoopgedrag van Beleggers, waaruit bleek dat ze een vast en zichzelf herhalend patroon hebben. Groepsgedrag is voorspelbaar en daarmee geven ze u VOORAF aan wanneer er ver-/gekocht gaat worden.

Deze kennis maakt het Zelf Beleggen van je Eigen Vermogen Veilig en Simpel . VOORAF weten wanneer u welk Aandeel moet (ver-)kopen. Door de juiste Timing bespaart dit enorm in de kosten, omdat u niet overdadig handelt en het schakelt uw emotie uit. Het beperkt de Risico’s tot een Minimum en Maximaliseert uw Rendement.

 1. Beurstips

  – is geschikt voor u als u geïnteresseerd bent in beleggen en structureel geld wilt gaan verdienen met het aandelen advies van VR€€M, maar er niet al te veel tijd aan wilt of kunt besteden. U krijgt toegang als u de ‘Winstwaarschuwing – 6000 % in 5 Minuten’ – Aanbieding aanschaft. U Investeert éénmalig € 9,63 en krijgt er direct € 588 waarde voor terug, waarmee u de kracht van VR€€M zelf ervaart. Ik geef u alvast een hint, de Verrassingsbonus heeft alles te maken met Beurstips.

 2. Online Beleggen

  – VR€€M Aandelen Advies is een beleggingstool voor de beste timing voor het behalen van Hoog Rendement. U zult zelf moeten handelen via een broker (=aandelenmakelaar) . Online zijn de goedkoopste brokers te vinden die tegen minimale kosten je beleggingsorder kunnen uitvoeren. Plus500 is al een suggestie voor het snel uitvoeren van uw order en met hun analysemodule is exactere timing mogelijk, nadat u van VR€€M al een Toekomstig handelsmoment hebt gekregen, met de gebruikelijke spreiding qua nauwkeurigheid zoals die bij elk abonnement staat aangegeven.

 3. Aandelen Advies Abonnementen

  – VR€€M eerst eens uittesten voordat u besluit een betaald VR€€M Aandelen Advies Abonnement te nemen met de ‘Winstwaarschuwing – 6000 % in 5 Minuten’ – Aanbieding. U krijgt :

 • Het Rapport : ‘Wat is de Holy Grail van Beleggen’
 • Plus 60 dagen Toegang tot de Betaalde Vreem Abonnementen Actief & Super t.w.v. € 588,- voor het éénmalig symbolische bedrag van € 9,63 => 6000 % Rendement binnen 5 Minuten
 • Plus een VERRASSINGSBONUS !

beleggen-met-vreem

Comment Section

0 reacties op “Onafhankelijk Aandelen Advies

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.