Page content

Start Handelen met Plus500

Start Handelen met Plus500

Start handelen met Plus500 en een Fictief Bedrag van € 20.000,-

Om de waarde van VR€€M te ontdekken vraag ik u dit gratis programma van deze bekende en innovatieve online broker te downloaden. Doe dat via een link op deze website , anders kunt u geen gebruik maken van de waardevolle specifieke informatie die u krijgt bij betaalde abonnementen om het handelstijdstip te verfijnen.

Plus500 Ltd is ingeschreven op AIM, een afdeling van de Londense aandelenbeurs staat onder controle van de Britse Autoriteit Financiële Markten (FCA). Britse Autoriteit Financiële Markten-registratienummer: 509909.. De FCA is de Engelse equivalent van onze waakhond op de financiële markten, de AFM. U kunt daar ook een app downloaden voor op je mobiele apparaat.

Plus500 is een uniek trading platform waar u alleen kunt handelen in CFD’s. CFD staat voor Contract For Difference en betekent dat u niet een aandeel koopt, maar een positie inneemt met een bepaalde hefboom, waarna u over de begin en eindstand wordt afgerekend. Voor aandelen geldt over het algemeen een hefboom van 1:2. Dit betekent dat als u 1 contract koopt, u beschikt over 2 aandelen en tegelijk 10x meer winst of verlies kunt maken.

Dividenden worden contant verrekend, rechtstreeks naar uw rekening bij Plus500. Stemrecht als aandeelhouder is echter niet beschikbaar.

Het programma kent een aantal eigenschappen dat ik niet eerder ben tegen gekomen, zodat het werken met Plus500 erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Slechts een simpele druk op een knop zorgt al dat u ‘in de markt’ bent en even zo snel er weer uit en binnen is uw winst.

Er zijn zo’n 2000 activa, zoals aandelen-indices-valuta-grondstoffen-edelmetalen en ETF’s, die op 20 verschillende markten wereldwijd worden verhandeld.

Start handelen met Plus500 in de Demo Modus, Test VR€€M Gratis !

De demo modus is een geweldige optie in Plus500, dat u via VR€€M moet downloaden. Start handelen met Plus500 in de demo modus, zodat u zelf kunt gaan handelen met fictief geld. Met dat fictief geld handelt u wel op echte koersen. Hiermee doet u toch ‘echte’ ervaring op, zonder enig financieel risico.

start-handelen-met-plus500THE PROOF OF THE PUDDING IS IN THE EATING

De uitgelezen mogelijkheid voor u om VR€€M Gratis te testen. Overigens krijg je als Betaald Abonnee via de VR€€M Update Service aanvullende informatie over de mogelijkheden van Plus500 en u krijgt specifieke parameterinstellingen en instructies voor de indicatoren. Daardoor bent u in staat een nog exactere timing te bewerkstelligen. Dit betekent hogere rendementen.

PLUS500 en VR€€M vormen een Gouden Combinatie die u niet wilt missen als het gaat om traden voor hoog rendement. U bent op het juiste moment op de juiste plek. Dus als het u menens is om serieus rendement te maken, start dan nu met het testen van VR€€M door gebruik te maken van de ‘Winstwaarschuwing – 6000 % in 5 Minuten’ aanbieding rechtsboven.

Start handelen met Plus500 Waarschuwing !

Handelen op het Plus500 Platform is echt en alleen voorbehouden aan actieve en geoefende handelaren in activa. Of als je een Super Abonnement hebt afgenomen, want dan krijgt u een complete handleiding voor het Plus500 Platform en zijn Indicatoren. Dan weet u exact hoe om te gaan met CFD’s  en analysemodule in Plus500.

Bent u geen van beide, gebruik dan het Plus500 Platform ALLEEN in de Demo Modus om VR€€M te testen in de 60 dagen dat u toegang hebt tot de Actief- en Super Abonnementen na aanschaf van de ‘Winstwaarschuwing – 6000 % in 5 Minuten’-aanbieding.

Deze waarschuwing is er om u te behoeden voor bepaalde aspecten (met name de onderhoudsmargin) bij het handelen in CFD’s, waardoor u kans loopt geld te verliezen als u met een te groot percentage (meer dan 25 %) van uw beschikbaar vermogen in Plus500 gaat handelen.

Inactiviteit kosten – Er wordt u een bedrag van €10 in rekening gebracht als u het handelsplatform gedurende drie maanden niet gebruikt. Hiermee worden de kosten verrekend om de dienst beschikbaar te houden, zelfs indien deze niet werd gebruikt. Dit bedrag wordt alleen berekend van de ‘Echte Geld’ rekening en alleen als er genoeg fondsen op de rekening staan. Om deze kosten te voorkomen kunt u van tijd tot tijd op uw handelsrekening inloggen. Dit is genoeg activiteit om u geen kosten in rekening te brengen.

Tevens kent Plus500  de overnight premie. Het bedrag wordt ofwel toegevoegd of afgetrokken van uw rekening telkens als een positie open blijft na een bepaalde sluitingstijd (de ‘overnight premie tijd’). Dit percentage bedraagt voor aandelen grofweg 0,025% aftrek/nacht. Dus een positie open laten staan gedurende 40 nachten kost u 1% aan rendement. Dit is alleszins acceptabel gezien de bovengemiddelde rendementen van VR€€M. Er zijn instrumenten waar een percentage wordt bijgeteld in geval van verkoop, zoals bijvoorbeeld forex. Deze informatie treft u aan onder ‘Gegevens’ op de pagina van elk instrument.

Daarom is het wellicht beter om alleen in de demo modus VR€€M te volgen en als u vertrouwen hebt gekregen kunt u eventueel met opties of trackers gaan werken. U hebt dan de mogelijkheid om als onverwachte koersontwikkelingen zich onverhoopt voordoen en tegen je positie inlopen, u kunt herstellen door een positie bij te kopen op een lager prijsniveau om uiteindelijk de gemiddelde prijs voor verkoop te verlagen. Een goed voorbeeld van Moneymanagement. VR€€M bied u altijd de helpende hand.

kwaliteitsgarantie

VR€€M  IS  THE  NAME  OF  THE  GAME

Comment Section

0 reacties op “Start Handelen met Plus500

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.