Page content

Plus Abonnementen

Plus Abonnementen

Financiële Rust en Zekerheid met VR€€M Plus Abonnementen :

Hallo [wlm_firstname], goed u weer terug te zien op deze pagina van de VR€€M website en hier vindt u de prijs voor het Plus Abonnement.

 

Nu gaat u één van de Plus Abonnementen aanschaffen voor de Index van uw keuze, zodat u na inloggen op de Leden Pagina de belangrijke data kunt inzien waarmee u een ‘Winning Gameplan in handen krijgt.

 

Hoe Groot wordt uw Vermogen als u VOORAF de Pieken en Dalen kent ?

 

Bovenstaande tabel geeft de verwachte waarden van uw portefeuille weer als u start met een belegbaar vermogen van € 5000,- en u strikt aan de handelsdata van VR€€M houdt.

  • Minus de verschuldigde abonnementsgelden resulteren uw beleggingsactiviteiten de komende jaren in de gemiddelde jaarpercentages (rood), mits u zich houdt aan de signalen die VR€€M genereert
  • Er is geen rekening gehouden met transactiekosten. Die kosten zijn verwaarloosbaar omdat u niet zo vaak hoeft te handelen dan u misschien wel gewend was
  • Ook is er geen rekening gehouden met producten die een hefboomwerking realiseren
  • Genoemde percentages zijn mogelijk dankzij het effect van het 8e Wereldwonder van Einstein (samengestelde rente = rente op rente voor een sneeuwbaleffect)

Hoewel hier geen rechten aan te ontlenen zijn, is VR€€M wel in staat enig inzicht in toekomstige ontwikkelingen van uw portefeuille te geven. Dit in tegenstelling tot alle andere beleggingsinstellingen die zich daar niet aan wagen.

 

Financiële Zekerheid met VR€€M PLUS Abonnementen door Inzicht in de Toekomst waardoor Risico’s tot een Minimum worden beperkt en Rendementen Maximaal worden !

 

PLUS Abonnement aanschaffen

  1. Klik hieronder op het plaatje van de index of aandeel waarop u een PLUS Abonnement wilt nemen en dan zal het bestelproces starten
  2. Betaling gaat via PayPal, waaraan u een credit card of betaalrekening bij uw bank kunt koppelen
  3. Voor de eerste abonnementsperiode van één maand krijgt u 40 % Introductiekorting en betaalt u € 36,18
  4. Daarna betaalt u € 60,30 per maand met stilzwijgende voortzetting
  5. Na betaling heeft u recht op de éénmalige 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.

Er is geen opzegging van het abonnement nodig, dit wordt automatisch beëindigd als u besluit de betaling in uw Paypal-account stop te zetten.

 

financiële-rust-en-zekerheid


financiële-rust-en-zekerheid


financiële-rust-en-zekerheid