Beleggingsrendement volgens Einstein

Beleggingsrendement volgens Einstein

Beleggingsrendement met het 8e WereldWonder van Einstein


Hoog Beleggingsrendement en een uitstekend pensioen bereikt u met het onafhankelijk aandelen advies van VR€€M. Albert Einstein zag in zijn jonge jaren al, zoals hij het zelf noemde, het achtste wereldwonder ; samengestelde rente. Samengestelde rente betekent niets anders dan rente-op-rente.

 

 

Ik weet, die getallen zien er belachelijk uit, dat zal Albert Einstein vast ook gedacht hebben.


Maar ja, Einstein was astronomische getallen gewend en kent de natuurwetten.


Het volgende spreekt vast meer tot de verbeelding ;


laat een sneeuwbal van een helling rollen en voila.


 
Wat kunt u doen met een Miljoen ?

Heel veel, maar in onze context van veilig en zeker beleggen verschaft u zichzelf ongeveer een miljoen over 15-20 jaar als u nu start met € 1.000,- . Daarmee heeft u voor uzelf een pensioen gerealiseerd van € 25.000,- per jaar gedurende 40 jaar. Op je zestigste met pensioen? Dat kan nu dankzij VR€€M!

Realiseer je hoe uw pensioen eruit zal zien met dit beleggingsrendement, dankzij de Holy Grail van Beleggen dat u hier hebt ontdekt. Eén van de weinigen die het 8e wereldwonder van Einstein in de praktijk heeft gebracht is Warren Buffet, 's werelds meest succesvolle belegger aller tijden. Buffet gebruikt echter andere waarderingsmethoden. VR€€M is een innovatie op de technische analyse, met dit verschil dat de VR€€M Methode zekerheid biedt.
 

U kunt het beleggingsrendement van het 8e Wereldwonder van Einstein zelf in Excel narekenen met de formule :


startkapitaal x (1+beleggingsrendement percentage¨1%=0,01¨)^looptijd


het tekentje ^ betekent 'tot de macht' en is het geheim van deze formule voor beleggingsrendement.


Het geeft een exponent aan en betekent des te groter de looptijd, des te meer plezier u heeft van de beslissing die u NU neemt. Dus hoe eerder u start met VR€€M en hoe langer u het volhoudt, hoe hoger het beleggingsrendement en dit verloopt exponentieel.


START NU via de 'Winstwaarschuwing - 6000 % in 5 Minuten'- aanbieding

Reactie plaatsen