Page content

Wimpie’s Tips

Wimpie’s Tips

Op deze pagina vindt u Tips en Links naar andere bruikbare websites, producten en diensten.

AUDIO – VIDEO :

MAGIX-software heeft meer dan 15 miljoen gebruikers, wereldwijd met meer dan 1.000 internationale onderscheidingen. Digitaliseren van oude films op VHS of andere ouderwetse cameratapes is erg handig. Dat kan met de meegeleverde usb-converter. Zowel professionele gebruikers als beginners vinden bij MAGIX de perfecte oplossing voor het maken, vormgeven, presenteren, archiveren van muziek, video’s, foto’s, afbeeldingen of websites.


AUTO :

Laat uw banden door de BandenConcurrent bij u op locatie monteren door de mobiele montage service.

 

Slimme op maat gemaakte reistassen van Car-Bags maakt een einde aan passen en meten om uw bagage in de auto te krijgen.

Car-Bags.com - Reistassen op maat voor uw auto

Lease-Spotter spot de meest voordelige lease voor u! Vele bedrijven hebben zij geholpen!

Mijn Autocoach helpt met de aanschaf van uw volgende auto. Voorkom een miskoop!


DRUKWERK :

Drukland is dé online drukkerij voor goedkoop drukwerk zoals flyers, folders, visitekaartjes, posters, brochures en meer. Door onze aanleverspecificaties kunnen we een garantie afgeven op de kwaliteit van het drukwerk.

Maak je eigen ontwerp bij Druk-ZO. Geen eigen design? Wees gerust, zij hebben speciaal voor jou duizenden gratis designs beschikbaar!


FINANCIËN :

Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed, daar is Beleggingspanden.nl in gespecialiseerd. Een minimaal rendement van 7% – 8% netto is realistisch wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen.

 

 

Nederland kent twee soorten leningen, een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening. Zonder tijdrovende kantoorbezoeken en adviesafspraken kunt u gewoon online op een moment dat u goed uitkomt de juiste kiezen. Wilt u meer over De Nederlandse Kredietmaatschappij weten? Klik de banner.

 

 

Online shoppen kan de hele dag door en is makkelijk met de oplossingen van YourMasterCard. Maar wat als uw pakketje na ontvangst beschadigt is? Of niet aankomt? Dan kunt u terugvallen op de Aankoopverzekering en Aflevergarantie.


Gezondheid en Verzorging :

Gratis afvallen met AfvallenMetNederland, registreer je nu en download de eBooks!

  • Dieet-advies met tips op basis van je eigen eetgedrag
  • Gratis eBook met lekkere recepten om direct te beginnen
  • Handige informatie van Lucinda (diëtiste)

 

OogVoorOren, dé audicien aan huis. Het begint bij u. Het gaat om uw wensen en problemen zonder beperking in keuze met de laagste prijsgarantie en 5 jaar echte garantie!
Bel voor een afspraak bij u aan huis met een gediplomeerde audiciens.

 

ICT :

Als u op zoek bent naar extra informatie over internet abonnementen of wilt u direct ADSL, kabel en glasvezel, ga dan direct vergelijken op ADSLwinkel.nl.

Telefoons, Abonnementen, SIM Only, Mobiel Internet is een greep uit het assortiment dat door 2Call wordt geleverd. Ook zijn er zakelijke oplossingen.

www.2Call.nl

 

Meer Interessante Links :

Beleggen Boogolinks

Beleggen Algemenestartpagina

Beleggen Linknet