40-100 % Rendement per Jaar Verdienen op de Aandelenbeurs door Legale Voorkennis dankzij de signalen van


Afzender: Wim de Jonge – Kwantitatief Research Analist Datum: Assen , 7 juli 2015

Zelf geld beleggen is niet altijd even gemakkelijk, zo heeft onderzoek van de Universiteit van Maastricht aangetoond.

Sterker nog, de Particuliere Belegger verliest gemiddeld 1,76 % van het vermogen per maand !

MENSEN, DAT IS 21,1% PER JAAR

OFTEWEL EEN VIJFDE VAN UW VERMOGEN

>>> WEG , FOETSIE <<<

ZONDE…ZONDE…ZONDE – DURE HOBBY DAT BELEGGEN

   • 90% haalt nooit winst uit zijn beleggingen
   • er wordt NIET gewerkt met een systeem
   • door overmoed worden valkuilen niet opgemerkt
   • er wordt te veel en vaak op verkeerde momenten op ‘fingerspitsengefühl’ gehandeld
   • emotie is het grootste struikelblok gebleken
   • u wordt door uw eigen hersenen continue op het verkeerde been gezet, daar kunt u ook niets aan doen ;-)

>>>>> ER GLOORT HOOP <<<<<

VR€€M MAAKT HIER VOORGOED EEN EIND AAN !

U KRIJGT EEN EENVOUDIG EN SOLIDE SYSTEEM DAT UW EMOTIE UITSCHAKELT

DE GROTE KRACHT VAN VR€€M :

HET KENT TOEKOMSTIGE PIEKEN EN DALEN VAN EEN

KOERSGRAFIEK

DIE ZIJN NU AL BEKEND !!!    • Risico’s van Beleggen worden zo Minimaal
    • Rendementen worden Maximaal
    • Rendementen van zo’n 40 – 100 % per jaar realiseren
    • Feitelijk is VR€€M een Exact en Gigantisch Waardevol Timing-instrument waarmee u op het juiste moment handelt
    • Door die juiste Timing volgen Lucratieve Beleggingen elkaar op
    • Zonder enige Basiskennis van Beleggen behoren tot de Succesvolle Beleggers
    • U wordt helemaal begeleid middels de VR€€M Methode
    • Geld Beleggen met Excellent Risico- en Moneymanagement in Activa en Derivaten voor het Hefboomeffect
    • U bent altijd VOORAF geïnformeerd over Koersstijgingen en -dalingen
    • Financiële Zekerheid met het Onafhankelijk Aandelen Advies van VR€€M
    • Antwoord op de vraag : “Wanneer moet ik Welk Aandeel (Ver)Kopen?”
    • Dit Innovatieve Kwantitatief Koersanalyse Model is in het diepste Geheim voor u ontwikkeld en nu klaar om uw Voordeel mee te doen!

Vanaf nu gaat u Zelf Geld Beleggen voor Uw Financiële Zekerheid , dankzij de Holy Grail van Beleggen dat u bij VR€€M gaat Ontdekken

IK…..ZELF BELEGGEN !? – Ja, u gaat zelf beleggen!! De geschiedenis heeft aangetoond dat vanaf de V.O.C. tijd, toen de eerste aandelen zijn uitgebracht, beleggen in aandelen de meest lucratieve investering is gebleken. Sparen via de bank levert niets meer op en is zo 20e eeuw !

EN

U krijgt natuurlijk hulp van VR€€M.

MAAR DE RISICO’S DAN !? – Die zijn er nauwelijks omdat VR€€M de Toekomstige Pieken en Dalen kent. Dit garandeert dat u vol vertrouwen en in alle rust veilig kunt gaan beleggen met de VR€€M Methode.


“De Holy Grail voor Beleggen bestaat niet

……… ZEGT IEDEREEN !”


VR€€M toont het Tegendeel in uw Voordeel


Meer dan 15 jaar research heeft aangetoond dat beleggen niets te maken heeft met (macro) economisch nieuws en zijn hedendaagse ontwikkelingen. Dus daar hoeft U al niet meer op te letten !

DAT IS EEN HELE GERUSTSTELLING , WANT BELEGGEN MET VR€€M WORDT HEEL EENVOUDIG

Op de beurs (= de markt voor aandelen) gelden andere wetten, de Natuurwetten van de Psychologie. Dit is de verklaring waarom koersen dalen terwijl er mega winsten zijn gemaakt en omgekeerd.

Het Psychologisch Gedrag van Beleggers is door VR€€M meetbaar gemaakt. Maak daar gebruik van want dat is zo Krachtig als een Tornado. VR€€M zorgt ervoor dat u van die Natuurwet maximaal gaat profiteren.

Meten is Zeker Weten en daaruit is gebleken dat Beleggers of beter gezegd, handelaren in activa groepsgedrag vertonen dat voorspelbaar is. Zij worden slechts gestuurd door 2 psychologische motieven :

1. – Het ongebreideld winstbejag

2. – De angst om geld te verliezen

De Holy Grail is dat Beleggers in hun aan-/verkoopgedrag een vast patroon hebben dat zich continue herhaald. Beleggers zijn net mensen, zijn wars van risico’s en houden zich het liefst bij gebaande paden. Door dit voorspelbaar gedrag ‘vertellen’ zij u VOORAF precies wanneer ze gaan (ver-)kopen ( zie de grafiek van de Kapitaalmarktrente hierboven).

Gigantisch belangrijke LEGALE VOORKENNIS, zodat u veilig en verantwoord mega beleggingswinsten gaat behalen op de aandelenbeurs. Financiële zekerheid voor bijvoorbeeld uw pensioen (in eigen beheer) of voor het aflossen van schulden of ieder ander doel die uzelf het beste kent.

VR€€M STAAT GARANT VOOR MINIMAAL RISICO GEPAARD MET MAXIMAAL RENDEMENT

Alle Voordelen van VR€€M voor U op een Rijtje

 • KISS ; Keep It Simple – Stupid : GEEN ingewikkelde optiecontructies – GEEN ingewikkelde grafieken van indicatoren – GEEN overtollige blabla – GEEN website met te veel irrelevante informatie – GEWOON SIMPEL EN DOELTREFFEND
 • Meten is zeker weten : De VR€€M-signalen geven zekerheid over significante handelsmomenten waarop een simpele actie kan volgen voor maximaal rendement of bescherming van uw aandelenpakket. U weet nu VOORAF wanneer u welk Aandeel moet (ver-)kopen. Dit voorkomt te veel handelen en sterker nog, op verkeerde momenten.
 • Excellente Timing : Lukratieve Investeringen volgen elkaar op door de juiste Timing. Het is weldegelijk van ultiem belang om op het juiste moment aandelen te kopen. Dit is cruciaal voor het rendement op uw investering. Vergeet wat banken u vertellen : “Beleggen doe je voor de lange termijn, dus koop en houd vast” Dit heeft aan het begin van dit millenium tot rampen geleid.
 • Excellent Risico- & Moneymanagement : Het is cruciaal te weten wanneer u uw aandelenportefeuille moet indekken tegen koersdalingen of het aandeel te verkopen. Beschouw een betaald abonnement als verzekeringspremie voor uw portefeuille. Oké, een premie kost geld, maar bij bijv. een schadeverzekering is het niet zeker of u die in de toekomst ooit nodig bent. Het VR€€MAbonnement verzekert u direct van maximaal rendement en bescherming van uw belangen. Het niet tijdig beschermen kost nog veel meer geld.
 • Winstmaximalisatie : Nu u VOORAF weet wanneer significante omslagpunten in de grafiek plaatsvinden, kunt u de winst maximaliseren met bijv. call- of putopties. Het V.R.M. Model is met name sterk in zijwaarts bewegende markten, waar de gangbare technische analyse steken laat vallen en dus niet met zekerheid uitsluitsel kan geven. Die zekerheid biedt VR€€M wel.
 • Financiële Zekerheid & Rust : Alle hedendaags gebruikte indicatoren uit de technische analyse geven onvoldoende consistente signalen af voor het (ver)kopen van aandelen. U bent of te laat met instappen en koop te duur of te vroeg met uitstappen en laat winst liggen. Het is ook maar net hoe je ‘aan de knoppen van de instellingen van die indicatoren draait’, ze geven uiteindelijk allemaal min of meer hetzelfde wazige patroon te zien. Er moest dus iets anders zijn dat wel zekerheid biedt en u maximale beleggingsrendementen brengt. Dat is wat u bij VR€€M vindt.
 • Onafhankelijk Aandelen Advies : VR€€M is totaal onafhankelijk en heeft alleen verantwoording af te leggen aan u en aan onszelf.

VR€€M VERHOOGT UW VERMOGEN MIDDELS EEN ABONNEMENT !

Om maximaal te kunnen profiteren van VR€€M kunt u een abonnement afnemen. Elk abonnement geeft toegang tot specifieke delen van de Leden Pagina waarop u per index of aandeel een Grafiek aantreft met daaronder een Modelportefeuille.

In die modelportefeuille vindt u alle voorgaande data die door VR€€M zijn gesignaleerd met de behaalde rendementen. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de Toekomstige Data. Op die tijdstippen dient u te handelen om veilig bovengemiddelde rendementen te behalen met zelf geld beleggen.

U dient zelf een broker te kiezen via wie u handelt. Zoek op Internet de goedkoopste online-broker en u kunt al met een gering bedrag van start. Na aanschaf van een abonnement krijgt u hier uitgebreide informatie over aangereikt.

Onderstaande tabel geeft alle karakteristieken van de 3 abonnementen die nu beschikbaar zijn. Zo hoeft u bijvoorbeeld bij het Plus Abonnement slechts één keer per jaar te handelen. Actief zoomt in op de trends die in Plus zijn gesignaleerd en Super zoomt daar nog eens verder op in. Dus u krijgt steeds Gedetailleerdere Informatie met Meer Winstpotentieel.

Met Super zit je ‘heel dicht op de markt’ met een minimaal verlies van 0,05% (onvermijdelijk door afwijkings-(fout)marges in het systeem). Daar staat wel tegenover dat 99% van de acties met positief resultaat worden afgesloten.

“Het Super Abonnement moet een Vermogen gaan kosten” hoor ik u al zeggen. Dat zou ook zo zijn als u naar alle afzonderlijke opties kijkt. Voor bepaalde onderdelen kan ik met gemak honderden euro’s per maand vragen om u te beschermen tegen Koersdalingen en het Maximale Rendement te laten behalen.

Die onderdelen zijn :

 • Waarschuwing voor Koersdalingen via Email , waarde………………………€ 240,-
 • Hulp met Plus500 Platform voor Winstmaximalisatie , waarde………….€ 700,-
 • Advisering Vervolgopties bij Naderen Handelsmoment , waarde……….€ 1000,-

Voor het Super Abonnement zou dit in totaal € 1940,- per maand zijn. Daar komen de éénmalige bonussen nog eens bovenop :

 • VR€€M Analyserapport Toekomstige Energiemarktprijzen, waarde…….€ 119,-
 • VR€€M Analyserapport Toekomstige Woningmarktprijzen, waarde…….€ 219,-

Omgerekend zou dat het eerste jaar een abonnementsprijs zijn van € 1968,- / maand. U begrijpt met mij dat ik het Super Abonnement nooit zou kunnen verkopen voor die prijs, tenminste niet met redelijke aantallen, dus ik heb besloten dat :


90 % van de prijs af gaat ——> € 197,- (incl. BTW) / maand <——


Een Ongelofelijke Prijs/Kwaliteit Verhouding, waar u eigenlijk niet over na hoeft te denken.

Een echte no-brainer zoals de engelstaligen dat zeggen.

“Zit er een Addertje onder het Gras?”

Ja, om eerlijk te zijn wel en dat is dat u VANDAAG nog beslist, want

 • binnenkort verdwijnen de bonussen bij aanschaf van een VR€€M Abonnement
 • ik behoud mij het recht voor om de 90 % Korting op enig moment te halveren.

Verder kunt u kiezen uit de volgende Abonnementen :

Bonussen :

U krijgt op de Leden Pagina toegang tot een speciaal Rapport over de Energiemarkt. Crude Oil is de leidende indicator voor de prijs van gas en electriciteit, dus u weet precies wat u aan moet met al die verkopers aan de deur die u graag een nieuw contract met korting aanbieden. Crude Oil is ook het basisproduct voor heel veel producten in uw huishouding en niet te vergeten die van de benzine voor uw auto. Kijk in dit rapport wat de toekomstige prijsontwikkeling zal zijn.

Bij het Super Abonnement op de AEX Index krijgt u ook nog eens het Rapport over de Koopwoningmarkt. Hoe lang zal de correctie duren nadat de huizenbubbel in 2008 knapte. Hier leest u alles over de grafiek technische beoordeling van de toekomstige huizenprijzen en ik kan u nu al verklappen, het ziet er beroerd uit.


VR€€M’s Garantie Fylosofie :

“fijn om VOORAF te weten waar je aan toe bent”

 • 60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie betekent Gratis uitproberen op mijn kosten. Direct uw geld terug op eerste verzoek en de bonussen mag u houden. (De wet koop op afstand verplicht minimaal 14 dagen)
 • 40 % Introductiekorting voor de eerste maand.
 • Betalingen zijn veilig en gaan via Paypal.
 • Uw persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met derden, uw privacy blijft gewaarborgd.

Zorg er voor dat u tijdens de aanmeldprocedure uw meest gebruikte emailadres invult, want anders gaat waardevolle informatie verloren en dat zou zonde zijn, toch? Mocht u mijn email niet direct zien in uw email-inbox, kijk dan in de spam-map en markeer mijn email als geen spam en voeg mij toe aan uw contacten.

.

Wat Andere Beleggers zeiden Over VR€€M :

Jan Franssen uit Groningen – ik zat altijd verkeerd met de signalen uit de technische analyse. De ene keer was ik te vroeg met verkopen en de andere keer weer te laat met aankopen van aandelen. De risico’s worden bij VR€€M duidelijk in beeld gebracht, dus ik ben altijd goed geïnformeerd.

Thomas Uiterwijck uit Eindhoven – goh, wat wordt beleggen eenvoudig met de signalen van VR€€M. Ik moet op de aangegeven tijdstippen even alert zijn en de rest van de tijd kan ik gewoon andere dingen doen. Heerlijk relaxte manier om hoge rendementen te maken!

Marlies Veldhuis uit Den Haag – je wilt niet weten hoeveel ik al heb verloren met beleggen. Fantastisch goed zeg dat VR€€M nu op mijn pad is gekomen, nu kan ik eindelijk mijn schulden gaan wegwerken.

Hendrik Mathijssen uit Den Helder – handig die website van VR€€M en ook zo lekker simpel. Ik krijg nu een helder beeld van wat ik moet doen. Er wordt geen waas van mistigheid opgetrokken. Volgens mij doet de financiele wereld dat express om hun ‘expertise’ aan te tonen. Vaak waren die adviezen niet correct en heb ik tien jaar geleden veel geld verloren.

Anneke van der Veen uit Biddinghuizen – nu durf ik tenminste weer te gaan beleggen nu ik vooraf weet welke kant de beurs op gaat, want sparen kost mij geld door de lage rente dat door de inflatie wordt opgegeten en ik ook nog eens rendementsheffing moet afstaan aan de Overheid. Dat wil ik ook wel, maar alleen als daar voldoende vergoeding op mijn spaargeld tegenover staat.

Tijd is geld, maar de ware reden ontdekt u op de website over ‘Het 8e WereldWonder van Einstein’ :

SAMENGESTELDE RENTE

Een Gigantisch Sneeuwbaleffect, hoe eerder u met VR€€M start, hoe hoger het Eindresultaat.


Wacht niet totdat de Abonnementsprijzen omhoog gaan en de Bonussen verdwijnen.

Ieder moment kan ik daartoe besluiten omdat VR€€M super Krachtig en Waardevol is.

Zeg nu JA en kies het abonnement dat het beste bij u past en

KLIK snel het betreffende Plaatje, want er is Korting te verdienen !

zelf-beleggen-met-vreem-superzelf-beleggen-met-vreem-pluszelf-beleggen-met-vreem-actief


Bedankt Wim, maar ik wil wel Toegang tot het Rapport ‘Wat is de Holy Grail van Beleggen’

Zijn UW beleggingsresultaten goed ?

GEFELICITEERD !

Geld Verdienen

Niet ? … Dan wordt het nu tijd het roer om te gooien !

.

Met vriendelijke groet

Wim de Jonge

VR€€M is een product van De Jonge Vermogens Rendement Motor

Rijnstraat 73 , 9406 SC Assen , K.v.K. nr. 56969635

+31 592 357 702 / 06-1399 2385

PS – U kunt nog Goedkoper uit zijn. Er zijn KORTINGEN tot 30 % te verdienen. Deze worden toebedeeld via automatische roulatie, nog voordat u betaalt

>> Klik snel op Plus/Actief of Super en kijk of u de Winnaar bent <<

PPS – Tot ziens en alvast Welkom op de VR€€M Ledenpagina en veel plezier met het lezen van al het Bonusmateriaal dat u informeert over

>>>>> Toekomstige Prijsontwikkelingen in andere Markten <<<<<

.