Page content

Beleggen en Sparen, een Verschil van Dag en Nacht

Beleggen en Sparen, een Verschil van Dag en Nacht

Waarom op de Aandelenbeurs Beleggen en Sparen bij de Bank zo’n Verschil maakt

De recente historie heeft ons geleerd dat beleggen en sparen bij de bank enkel wordt ge(mis)bruikt voor hoge bonussen en u de rekening mag betalen als een bank overeind moet worden gehouden middels staatssteun, ons aller portemonnee, via belastingen bijeengebracht!

De rente (= de prijs voor geld) voor geld sparen zal lang laag blijven, zie het plaatje op de homepage, simpel weg omdat er de laatste decennia te veel geld in omloop is gebracht. Het (ruil)product Geld is feitelijk waardeloos geworden.

Dit is waarom de rente op geld sparen bij de bank zo laag is en het verschil maakt tussen beleggen en sparen. Beleggen is het enigste alternatief voor sparen om uw zuur verdiende spaargeld te laten renderen voor latere doelen. Sparen bij de bank is zo 20e eeuw ! Breng uw spaargeld naar plekken waar het wel waarde creëert ….. DE AANDELENBEURS.

Waarom Beleggen Goed voor U is

IK…..BELEGGEN !? – Ja, u gaat beleggen en sparen moet u echt vergeten omdat de geschiedenis heeft aangetoond dat vanaf de V.O.C. tijd, toen de eerste aandelen zijn uitgebracht, beleggen in aandelen de meest lucratieve investering is gebleken.

beleggen en sparen

Waarom Beleggen in Aandelen? Omdat een bedrag van 100 Gulden (€ 45,38) in 1800 belegd in een aandelenindex vandaag € 512.000.000,00 waard zou zijn. Een half miljard dus, oftewel circa 8% rendement per jaar, bestaande uit zowel dividend als koerswinsten.

Goud daarentegen heeft over dezelfde periode een rendement gebracht van 2,1%, net voldoende om de inflatie bij te houden.

MAAR DE RISICO’S DAN !? – Die zijn er nauwelijks, tenminste als u gaat beleggen volgens de signalen van VR€€M, dat toekomstige Pieken en Dalen van een Koersgrafiek kent, zodat u vol vertrouwen en in alle rust kunt gaan beleggen met de VR€€M Methode. Zo haalt u het maximale uit de beurs en bent u vroegtijdig gewaarschuwd voor koersdalingen!

Oké, bij sparen via de bank wordt uw spaargeld ook belegd, maar banken kennen hun materie in de verste verte niet. Hebben zij u vroegtijdig geïnformeerd over de koersdalingen aan het begin van dit millenium?

VR€€M STAAT GARANT VOOR MINIMALE RISICO’S GEPAARD MET MAXIMALE RENDEMENTEN

Nog iets over Beleggen en Sparen

VR€€M is een wereldwijd nog nooit vertoond kwantitatieve analysemethode dat beleggen heel eenvoudig en simpel maakt, zodat u zonder enige kennis van beleggen geld kunt verdienen op de aandelenbeurs. Door zijn gebruiksvriendelijkheid, zonder ingewikkeld gedoe en veel blabla is VR€€M door iedereen te gebruiken en kan iedereen nu slim en veilig beleggen. U weet nu precies wanneer u moet handelen met welke index of aandeel.

Is het niet veel verstandiger uw spaargeld rendabel te beleggen in bedrijven die uw producten en diensten creëeren dan te blijven sparen bij de bank. Het risico bestaat zelfs dat u binnenkort geld toe moet betalen over uw spaartegoed. Er zijn landen in Europa waar dit al gebeurt.

Een ander fenomeen wat meespeelt is dat wij mensen onverzadigbaar zijn, we willen steeds meer en dus zullen aandelen in de toekomst altijd gekocht blijven worden met de navenante prijsstijgingen tot gevolg.

Maar om het maximale Rendement te behalen is Timing Cruciaal. Daarom moet u echt gaan werken met de VR€€M Methode, omdat VR€€M de juiste timing voor de aan- verkoopbeslssingen kan genereren zodat risico’s tot een minimum worden beperkt. De reden is dat VR€€M het zichzelf continue herhalend patroon van Beleggers kent, zodat zij u vooraf precies ‘vertellen’ wanneer ze gaan (ver-)kopen. Vergeet sparen, u kunt het nu zelf veel beter, VR€€M helpt u daarbij.

In het Rapport ‘Wat is de Holy Grail van Beleggen’, leest u hoe VR€€M  dit allemaal realiseert en toont het verschil tussen Beleggen en Sparen. Het Rapport vindt u via de banner ‘Winstwaarschuwing – 6000 % in 5 Minuten’ in de rechter kolom.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, heb ik HIER een korte enquête met 10 vragen. Na het invullen krijgt u het Rapport ‘Wat is de Holy Grail van Beleggen’ t.w.v. € 9,63 van mij cadeau.

Comment Section

0 reacties op “Beleggen en Sparen, een Verschil van Dag en Nacht

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.