Page content

Cursus Beleggen voor Beginners

Cursus Beleggen voor Beginners

Beleggen voor Beginners

Welkom bij de cursus Beleggen voor Beginners van VR€€M.

Het kost minder dan een half uur om de beginselen van beleggen te doorgronden. Deze cursus is toegespitst om de VR€€M Methode te gaan gebruiken in combinatie met het PLUS500 Platform en is zo vormgegeven dat je op elk moment dat je maar wilt kunt starten of doorgaan met de cursus.

Om zo een volledig beeld te krijgen van het handelen in CFD’s raad ik je aan om alle hoofdstukken van de cursus te doorlopen . De cursus ‘beleggen voor beginners’  is, zoals de naam al zegt, geschikt voor de belegger die weinig of geen ervaring heeft met beleggen.

Het is ook zeer geschikt voor jou als je meer inzicht wil krijgen in de huidige beslissingscriteria die bij beleggingen komen kijken. Je zult ontdekken dat de koppeling VR€€M en het PLUS500 Platform een gouden combinatie is. Je kunt nu met een relatief laag bedrag starten met het creëren van vermogen voor bijvoorbeeld jou pensioen of de afbetaling van je schulden.

cursus-beleggenHet doel van de cursus Beleggen voor Beginners?

Het belangrijkste doel van de cursus Beleggen voor Beginners is dat je het product CFD (Contract for Difference) leert kennen in combinatie met het gebruik van de VR€€M signalen.

Dit beleggingsproduct wil ik onder je aandacht brengen, omdat de kenmerken van CFD’s, het product waar bijvoorbeeld PLUS500 mee werkt, erg geschikt is om goede rendementen mee te behalen met maximaal risicomanagement.

Zoals duidelijk mag worden uit de content van deze website, is VR€€M het ultieme timinginstrument dat absoluut niet mag ontbreken in de toolbox van iedere belegger.

Consumenten zijn niet alleen op zoek naar een theoretisch kader, maar willen ook de praktijk regelmatig voorbij zien komen. Doordat zowel theorie als praktijk is vertegenwoordigd in deze cursus, zul je zien dat je na afronding van de cursus een goed idee hebt van CFD-beleggen.

Na de cursus Beleggen voor Beginners kun je het volgende:

goud     Eigenhandig een rekening openen bij een broker

 

goud    Zelf posities openen bij een broker

 

goud     Herkennen van de verdienmogelijkheden in de markt, zowel wanneer de markt stijgt(Long Positie) als wanneer de markten dalen(Short Positie). Bij betaalde abonnementen wordt je hierbij actief geholpen

 

goud     Kiezen en maximaal gebruik maken van de indicatoren die bij de software worden geleverd met als enigst doel het verfijnen van de tijdstippen die VR€€M heeft aangegeven als significant omslagpunt

Welke onderwerpen worden behandeld

De onderwerpen van de cursus ‘Beleggen voor Beginners’ beginnen breed en specificeren zich steeds meer richting het daadwerkelijke beleggen. Door de mix van theorie en praktijk worden de onderwerpen niet saai en zul je snel door de cursus heen gaan.

  1. Beleggerstermen
  2. Hefboomwerking van een CFD
  3. Hoe kan ik winst maken met een CFD
  4. Dagelijkse Praktijk
  5. Beginnen met handelen in CFD ’s
  6. De VR€€M-Methode

Veel succes met de cursus ‘Beleggen voor Beginners’!

naar boven

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Cursus Beleggen voor Beginners

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.