Page content

Beginnen met handelen in CFD ’s

Beginnen met handelen in CFD ’s

Beginnen met handelen in CFD ’s

Beginnen met handelen in CFD ’s, aan de slag

Het vijfde en laatste theoretische hoofdstuk van de gratis cursus ‘Beleggen voor Beginners’ laat zien hoe je daadwerkelijk met het handelen in CFD’s aan de slag kunt gaan. Er zijn vele mogelijkheden om te beginnen met handelen in CFD ’s.

Ben je benieuwd hoe je het zou doen als CFD belegger?

Ben je klaar voor de start om te beginnen met handelen in CFD’s.

Voor degenen die wel het handelen via CFD’s willen leren maar nog niet klaar zijn om direct geld te storten op het account van een broker, in ons geval Plus500, is er een demoaccount beschikbaar. Met het demoaccount van Plus500 kun je gratis en vrijblijvend handelen met een virtueel bedrag van € 20.000.

Het demoaccount is een letterlijke kopie van de echte handelsaccounts met als enige verschil dat je geen echt geld hoeft te gebruiken. Het voordeel van dit demoaccount is natuurlijk dat je het systeem op een veilige manier kan leren kennen. Als je een PLUS Abonnement op VR€€M neemt, krijg je basisinstructies over welke indicatoren je moet gebruiken en hoe je ermee om moet gaan voor de bepaling van het exacte tijdstip wanneer de trend gaat draaien.

Start nu met Plus 500

  • Plus500 is ’s werelds snelst groeiende broker. Plus500 is beursgenoteerd, toegelaten en gereguleerd door de Financial Conduct Authority in Groot Britannië, de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Belgische FSMA.
  • Plus500 biedt een platform dat zeer geschikt is voor de actieve belegger. Beginnen met handelen in CFD ’s op het handelsplatform van Plus500 is super gebruiksvriendelijk.
  • Het CFD aanbod van Plus500 is breed met mogelijkheden om te handelen in activa over de hele wereld.
  • Plus500 verwelkomt iedere nieuwe trader met mooie bonussen die interessant zijn om te gebruiken. Benieuwd naar Plus500 en direct een welkomstbonus van € 25 ontvangen?

online-handelen-met-plus500Klik op de banner om het GRATIS Programma te downloaden en deel te nemen aan Plus500

Het handelen via dit demoaccount is handig, echter kleeft er ook wel een nadeel aan. Het handelen met virtueel geld beïnvloedt jouw keuzeproces. Doordat je niet met echt geld handelt, heb je eerder de neiging om af te wijken van de VR€€M adviezen. Ik raad je daarom aan om binnen een redelijke termijn over te stappen naar handelen met echt geld.

Het grote voordeel van Plus500 is dat je al kunt handelen vanaf € 100. Met dit bedrag kun je handelen in kleine hoeveelheden en kun je de bedragen waarmee je handelt verder uitbreiden. Maar vergeet NOOIT mijn advies 50% van je beschikbaar vermogen niet aan te spreken, zie de les over de nadelige gevolgen van een hefboomwerking in ‘Hefboomwerking van een CFD’

De laatste bijdrage aan de cursus ‘Beleggen voor Beginners’ is de meest waardevolle en leer je het geleerde in de praktijk te brengen.

Daarover vertel ik je alles in de praktische les, De VR€€M-Methode.

Heel veel succes en bedenk altijd ‘Al Doende Leert Men en Wordt NOOIT Overmoedig, Want Soms is NIETS Wat Het Lijkt’. Dus houd je vooral aan de adviezen van VR€€M, want VR€€M werkt en ik heb ruime ervaring opgedaan met Plus500.

Als je hulp nodig hebt, stuur mij een email.

De vorige les was : ‘Dagelijkse Praktijk’

naar boven